Agrotecnio contractarà 12 joves desocupats gràcies al Programa Investigo

set. 1, 2022 | 0 comments

La Fundació Centre de Recerca en Agrotecnologia-Agrotecnio ha publicat avui 12 ofertes de treball per a menors de 30 anys en situació d’atur. Gràcies al Programa Investigo, emmarcat en el Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència i gestionat a Catalunya pel Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat, Agrotecnio ha rebut més de 720.000 euros per a costejar aquests contractes. Així, els joves s’incorporaran als grups de recerca del centre per a col·laborar en les seves tasques de recerca i innovació.

Dels contractes oferts, que en tindran entre 12 i 24 mesos de durada, un serà per a un investigador postdoctoral, sis per a tecnòlegs i cinc per a tècnics. Els candidats han de tenir una edat compresa entre els 16 i els 30 anys, estar donats d’alta com a aturats en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i no haver tingut relació contractual amb Agrotecnio sis mesos abans de l’aplicació.

Quant als requisits específics de cada lloc de treball, aquests es descriuen en el document de bases, publicat també en la secció Ofertes de Treball de la web d’Agrotecnio.

Totes les aplicacions han d’enviar-se’n abans del 30 de setembre seguint les instruccions específiques per a cada posició del document de bases a l’adreça de correu electrònic agrotecnio.administracio@udl.cat, i han d’anar acompanyades de la Declaració Auto Responsable de Conformitat degudament signada per la persona candidata.

Bases: https://agrotecnio.org/wp-content/uploads/2022/09/Convocatoria-places-Investigo-Agrotecnio-OK-2.pdf

Declaració Auto Responsable de Conformitat: https://agrotecnio.org/wp-content/uploads/2022/09/Declaracion-auto-responsable-Agrotecnio.pdf

Resolució Programa Investigo (AGAUR): https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=370055&idens=1