Agrotecnio i el CTFC obtenen la màxima qualificació en la convocatòria CERCA GINYS III per a col·laborar en el desenvolupament d’infraestructures científiques

maig 20, 2024

Agrotecnio i el CTFC, els dos centres CERCA de la província de Lleida que treballen en l’àmbit de l’agroalimentació, les ciències forestals i el medi ambient han obtingut la màxima qualificació en la tercera crida CERCA GINYS amb una candidatura conjunta per a millorar el desenvolupament de les seves infraestructures científiques.

A la fi de 2023, la institució CERCA va convocar la tercera crida CERCA GINYS perquè els centres que formen part del sistema col·laboressin en el desenvolupament d’infraestructures científiques. Amb aquesta convocatòria, dotada amb més d’un milió d’euros, CERCA busca millorar les infraestructures el sistema a través de l’adquisició d’equips compartits entre dos o més centres. En la resolució, publicada a principis de maig de 2024, s’ha determinat que cinc projectes rebran finançament, dels quals el dels centres lleidatans ocupa el primer lloc.

Agrotecnio i el CTFC es van presentar amb una candidatura per a adquirir un VNIR compacte, un sistema d’imatges hiperespectrals per a teledetecció equipat amb un LiDAR lleuger més un LiDAR d’alta precisió amb múltiples retorns acoblat a una cambra RGB d’alta resolució per un import de 245 000 €.

Més informació sobre la convocatòria CERCA GINYS III