Una nova sessió de l’Early Career Fòrum abordarà opcions professionals més enllà de la recerca

maig 3, 2024

El 22 de maig, Agrotecnio organitza una nova edició del Early Career Fòrum que se centrarà en Oportunitats professionals més enllà de la recerca. Aquests fòrums són una sèrie de reunions periòdiques i transdisciplinars sobre temes relacionats amb la recerca. El seu objectiu és compartir experiències entre personal investigador sobre diferents fases i facetes de la carrera investigadora.

Aquest fòrum serà la tercera edició del curs 2024-2025 i abordarà altres opcions professionals per a personal investigador més enllà de l’Acadèmia. Alaíde Sipahi Dantas, PhD i consultora de Recursos Humans i Gestió del Canvi intervindrà sobre el canvi de l’Acadèmia al món dels negocis. Per part seva, José María Montull, PhD i director de IPM Advice S.L. explicarà com combinar la recerca amb els negocis i la seva experiència en la creació de la primera empresa spin off d’Agrotecnio. Montull és investigador en el grup de Protecció de Cultius.

Després del seminari, el grup de recerca de Components Bioactius dels Aliments prepararà un tast de kombucha.

Les inscripcions pel seminari estan obertes. És necessari inscriure’s a través d’aquest enllaç.