La nova directora de CERCA, Laia Pellejà, visita Agrotecnio

abr. 19, 2024

La doctora Laia Pellejà, nova directora de la Institució dels Centres de Recerca de Catalunya (CERCA) ha visitat avui la seu d’Agrotecnio per reunir-se amb el seu director, José Antonio Bonet i el seu equip. El rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy, que és també investigador d’Agrotecnio, també ha participat en la reunió. Després de visitar el centre d’agrotecnologia, Pellejà s’ha trasllat a la seu de l’IRB Lleida per conèixer l’altre centre CERCA de la ciutat de Lleida. Aquesta és la tercera visita institucional de la nova directora a un centre CERCA.

Doctora en nanociència i nanotecnología i màster en Direcció Pública, Pellejà va assumir la direcció de la Institució dels Centres de Recerca de Catalunya (CERCA) l’1 de març. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat principalment en diversos llocs de responsabilitat a l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ-CERCA), del qual n’ha estat gerent des de l’any 2020 fins ara.

CERCA és una xarxa de la que Agrotecnio forma part des de 2015 i que busca potencia la cooperació i l’intercanvi científic amb els millors centres i universitats d’arreu del món, impulsant la recerca transdiciplinària, la transferencia de coneixement o l’impacte socioeconòmic de l’activitat de recerca.