Els instituts de recerca en agroalimentació de la Vall de l’Ebre es reuneixen a Saragossa

gen. 22, 2024

El divendres 19 de gener va tenir lloc en la Facultat de Veterinària de la Universitat de Saragossa una trobada que va reunir les direccions dels instituts de recerca en agroalimentació pertanyents al Campus Iberus: ISFOOD – Institute for Innovation & Sustainable Food Chain Development (Universitat Pública de Navarra), l’Institut Agroalimentari d’Aragó-IA2 (Universitat de Saragossa-CITA Aragó) i Agrotecnio (Universitat de Lleida). L’objectiu d’aquesta reunió era el d’establir bases de col·laboració i potenciar sinergies entre els tres centres.

A la reunió, en la qual van exercir d’amfitrions Inmaculada Martín (directora del IA2), Rafael Pagán i Jorge Hugo Calvo (subdirectors), van assistir a més Idoia Labayen (directora de ISFOOD), María González de Audicano (subdirectora) i Juan Maté (secretari); i Ignacio Romagosa (en representació de José Antonio Bonet, director de Agrotecnio) i Olga Martín (Vicerectora de Transferència de Coneixement de la UdL).

Entre els seus acords s’ha establert un primer àmbit de col·laboració, que s’enfocarà en un programa de formació conjunta dirigit al personal investigador de les tres institucions.

Text: Unizar / Agrotecnio