Nova edició dels Early Career Fòrum centrada en afrontar els rebutjos de publicacions científiques

gen. 16, 2024

En 2024, Agrotecnio recupera l’organització dels fòrums enfocats al personal científic més jove amb una nova edició dels seus Early Career Fòrums centrada en bregar amb el rebuig a les publicacions científiques o papers, una situació coneguda per a qualsevol persona que es dediqui a la recerca.

El proper fòrum d’Agrotecnio se celebrarà el 30 de gener, de 10.30 a 12.00, i seguirà un format diferent de l’habitual. En aquesta ocasió, es convidarà als qui assisteixin a organitzar-se per grups i participar activament, compartint la seva experiència, els motius de rebuig de papers que consideren més habituals i en estratègies per a afrontar aquesta situació. Per a concloure, es realitzarà un resum i discussió oberta.

Com en cada Early Career Fòrum, la sessió es tancarà un tast, de cafè en aquest cas, organitzada en col·laboració amb Cafès Batalla.

Qualsevol persona pertanyent a Agrotecnio pot participar inscrivint-se en aquest enllaç fins al 23 de febrer. En cas de voler participar i no pertànyer a Agrotecnio, si us plau escrigui a communication@agrotecnio.udl.cat.