Obertes les expressions d’interès per a una oferta de feina en dinamització d’innovació agroalimentària

ag. 10, 2023

La Universitat de Lleida y el Parc Agrobiotech de Lleida obriran una plaça per a un tècnic o una tècnica en dinamització d’innovació agroalimentària a l’inici del curs 2023-2024. Es busca un perfil tècnic i menor de 30 anys en el moment de la contractació per a desenvolupar l’agrolivinglab vinculat a la Universitat de Lleida. Aquest perfil també treballarà en interacció amb altres entitats de l’esfera agroalimentària lleidatana com el Centre de Recerca en Agrotecnologia, Agrotecnio. 

La persona seleccionada tindrà que aplicar noves tècniques i metodologies per a contribuir a generar un ecosistema d’innovació vinculat al sector primari, impulsant la dinamització d’activitats entre la investigació i el coneixement universitari, el món empresarial, l’administració i la societat civil.

Es busca un perfil capaç de dinamitzar projectes transversals amb especial enfocament en l’aplicació de les noves tecnologies al món agroalimentari mitjançant la interacció de les empreses generadores de noves tecnologies i els usuaris potencials del sector productor agroalimentari.

Les taques a desenvolupar, el requeriments i la oferta es detallen aquí.

Per a més informació, contacteu amb José Antonio Bonet.