El quart Early Career Forum abordarà l’ètica en la recerca

juny 19, 2023

Què és la integritat científica o com abordar la bioètica en la recerca? El dimarts 27 de juny, Agrotecnio s’uneix a la Universitat de Lleida per organitzar la quarta edició del Early Career Forum, part d’una sèrie d’esdeveniments dirigits a estudiants de doctorat i postdoctorats, però oberts a tothom del campus.

En aquesta ocasió, l’acte abordarà l’ètica en la investigació per part de dos ponents amb experiència en el camp: Pere Puigdomenech, del Centre de Recerca en Genòmica Agrícola (CRAG), i Joan Viñas, cirurgià i antic professor de Bioètica de la UdL. Seguirà un temps per a la discussió i la sessió es tancarà amb un tast de pernil dirigit per Francisco Molino, del Departament de Ciència i Tecnologia dels Aliments d’Agrotecnio.

Les inscripcions estan obertes a través d’aquest formulari.

Informació sobre sessions anteriors: