Ramon Albajes obre el cicle de conferències de la Residència d’Investigadors amb una ponència sobre sanitat vegetal

Jan 14, 2022 | 0 comments

L’investigador del grup de recerca de Protecció de Cultius d’Agrotecnio i catedràtic jubilat d’Entomologia Agrícola de la Universitat de Lleida, Ramon Albajes, obrirà aquest dilluns 17 de gener el cicle de ponències ‘SOS! Aquí la Terra. Desafiaments i reptes del Canvi Global’ organitzat per la Residència d’Investigadors de Barcelona amb el suport de CERCA.

La xerrada, anomenada ‘Impacte del Canvi Global en l’agricultura i silvicultura: referència especial a la Sanitat Vegetal’, tindrà lloc a les 18:30 hores i  es podrà atendre via presencial o en streaming.

La Residència d’Investigadors, entitat creada pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Generalitat de Catalunya, ha programat aquest cicle de ponències durant el primer trimestre del 2022 per a difondre la recerca desenvolupada sobre canvi climàtic, agricultura o els insectes fitòfags, entre d’altres per un públic heterogeni i no especialista en la matèria.

La propera xerrada de la iniciativa en la qual participarà Agrotecnio serà el pròxim 7 de març, on l’investigador principal del grup de Protecció de Cultius, Jordi Recasens, impartirà la ponència: ‘Les herbes dels conreus. Afrontant els canvis amb resiliència’.