Publicada la resolució final de la convocatòria de projectes AgroHealth 2022

Oct 20, 2022 | 0 comments

Avui 20 d’octubre s’ha publicat la resolució final de la primera crida AgroHealth 2022 per a projectes col·laboratius de recerca entre la Fundació Centre de Recerca en Agrotecnologia-Agrotecnio i l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida). A la convocatòria, que va tancar el 15 de juny de 2022, es van presentar sis propostes de les quals s’han finançat tres amb el màxim de pressupost per a cadascuna, 45.000 euros.

Els projectes participants de la crida AgroHealth 2022 han estat avaluats per l’Agència Estatal d’Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació. A més, la iniciativa compta amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.

Resolució final: Final Resolution 2022 Agrohealth Signed

Notícia relacionada: Agrotecnio i IRBLleida impulsen una convocatòria interna per investigar de manera conjunta en els àmbits de l’agricultura i la salut