Campanya de visibilització de la literatura agroalimentària per a Sant Jordi: #AgroLlibres22

Apr 19, 2022 | 0 comments

El 23 d’abril és Sant Jordi i a Catalunya és tradició celebrar el ‘Dia del Llibre i la Fira de les Roses’. Per a donar visibilitat als llibres relacionats amb l’agroalimentació, us convidem a participar en la campanya a les xarxes socials d’Agrotecnio: #AgroLlibres22.

En què consisteix la participació? Simplement, animem a tot el personal investigador d’Agrotecnio, així com del Campus de l’ETSEA en general (PAS i PDI), a gravar un vídeo curt (de fins a 1 minut) recomanant un llibre relacionat amb algun d’aquests temes. El vídeo ha de tenir una introducció personal de qui sou, juntament amb el nom de l’autor del llibre, l’any de la seva publicació i les raons de l’elecció. En el vídeo poden aparèixer una o diverses persones. Es pot enviar en qualsevol dels tres idiomes desitjats: català, anglès o espanyol. Els compartirem tots en el nostre Twitter i LinkedIn i també amb altres institucions.

Com fer-ho? Us animem que us enregistreu amb el vostre telèfon mòbil.

On i quan enviar les recomanacions literàries? Podeu pujar el vídeo a les vostres xarxes socials etiquetant a Agrotecnio i utilitzant l’etiqueta #AgroLlibres22 durant la setmana del 18 al 24 d’abril, o enviar el vídeo a través de Google Drive o WeTransfer a les següents adreces de correu electrònic: agrotecnio.comunicacio@udl.cat o agrotecnio@gmail.com. La data límit per a aquesta segona opció és el 20 d’abril.

Podeu aprofitar per a presentar els llibres publicats dins dels vostres grups de recerca, perquè tothom conegui el vostre treball.

No dubteu a compartir les vostres interessants recomanacions per a gaudir d’un Agro Sant Jordi particular!