Agrotecnio rep la visita de la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis

Nov 25, 2021 | 0 comments

La consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Gemma Geis, va visitar per primera vegada les instal·lacions de la Fundació Centre de Recerca en Agrotecnologia – Agrotecnio. La visita va tindre lloc el dimecres 24 a les 16:00 hores i va comptar amb l’acompanyament del rector de la Universitat de Lleida (UdL), Jaume Puy; el director d’Agrotecnio, Ignacio Romagosa; el director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la UdL, Jordi Graell; i el director general d’Impacte Territorial i Social del Coneixement, Xavier Quinquillà.

El director d’Agrotecnio va presentar a la consellera Geis les tres línies de recerca en les quals treballen els quinze grups que conformen el centre, les quals són l’agricultura, la ramaderia i la ciència i tecnologia dels aliments. Geis va valorar positivament la recerca que es porta a terme a Agrotecnio i va constatar la rellevància d’acomplir activitats i projectes d’investigació en un sector de gran pes econòmic tant a Catalunya, com a la resta de l’estat i internacionalment.

La compareixença de la consellera va coincidir amb una visita a la Paeria i als diferents campus de la Universitat de Lleida. Durant les visites concertades als campus corresponents, també hi van assistir membres de l’equip directiu de la Universitat de Lleida com el gerent, Ramon Saladrigues; el president del Consell Social, Delfí Robinat i el delegat del Govern, Bernat Solé.