Nou horari de les visites guiades de la Setmana de la Ciència d’Agrotecnio

Nov 12, 2021 | 0 comments

Per motius aliens a la voluntat de la Fundació Centre de Recerca en Agrotecnologia-Agrotecnio, s’ha modificat l’horari de les visites guiades al centre dels dies 16, 17 i 18 de novembre de la Setmana de la Ciència. Per això, les visites es realitzaran en un únic dia, el 17 de novembre, en horari de 10.00 hores a 12.00 hores. Les inscripcions a aquest dia es troben tancades a causa d’haver superat l’aforament permès.

La jornada començarà a les 10.00 hores del matí, a la Sala de Graus de l’edifici 1 de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA), de la Universitat de Lleida.

A continuació, es detalla el programa de la jornada del dia 17:

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) que compta amb el suport d’institucions i entitats en l’àmbit de la recerca i de la disseminació científica. Més informació: https://setmanaciencia.fundaciorecerca.cat/frontend/home.asp