Agrotecnio obre les seves portes a la ciutadania per la Setmana de la Ciència

Nov 2, 2021 | 0 comments

En el marc de la Setmana de la Ciència 2021 que se celebra el mes de novembre, la Fundació Centre de Recerca en Agrotecnologia-Agrotecnio, centre CERCA de la Generalitat de Catalunya, organitza els dies 16, 17 i 18 de novembre una sèrie de visites guiades gratuites per a donar a conèixer la recerca que s’hi desenvolupa en l’àmbit agroalimentari. Aquestes visites gratuïtes començaran a les 10.30 hores a l’edifici 5B del Campus de l’ETSEA, seu d’Agrotecnio, i tindran una durada d’una hora i mitja on els professionals del sector agroalimentari, estudiants i personal del Campus de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida i els ciutadans de Lleida en general podran fer un recorregut per les instal·lacions i parlar amb els investigadors i investigadores del centre.

Cada dia de les visites guiades arrencarà amb una presentació general d’Agrotecnioper part del seu director, Ignacio Romagosa. De seguida s’iniciarà la visita guiada, on tres grups de recerca de les diferents àrees científiques del centre: Agronomía i Ciències Ambientals, Cièncias Animals i Ciències dels Aliments, explicaran les seves línies de recerca i mostraran els seus laboratoris.

L’activitat és gratuïta, però l’aforament limitat a 30 persones per dia, així que cal fer inscripció prèvia mitjançant el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/1ee7gXAwrjMY604wMw_e2ahjrbb_goJlW0NHTjcMOuSs/edit

Agenda de les visites guiades d’Agrotecnio

Dimarts 16 de novembre

-Presentació d’Agrotecnio a càrrec del seu director, Ignacio Romagosa
-Grup de recerca de Reproducció Bovina, a càrrec de Roger Palacín
-Presentació de la start up IPM Advice S.L. a càrrec de Jordi Recasens i José María Montull, del grup de recerca de Protecció de Cultius
-Grup de recerca de Micologia Aplicada, a càrrec d’Antonio Ramos

Dimecres 17 de novembre 

-Presentació d’Agrotecnio a càrrec del seu director, Ignacio Romagosa
-Grup de recerca de Noves Tecnologies de Processament d’Aliments, a càrrec de Robert Soliva
-Grup de recerca de Millora Animal, a càrrec de Joan Estany
-Grup recerca d’AgròTICa i Agricultura de Precisió, a càrrec d’Alexandre Escolà

Dijous 18 de novembre

-Presentació d’Agrotecnio a càrrec del seu director, Ignacio Romagosa
-Grup de recerca de Nutrició Animal i Medi Ambient, a càrrec de Joaquim Balcells
-Grup de recerca de Biotecnologia Vegetal Aplicada, a càrrec de Victoria Armario-Nájera
-Grup de recerca de Biologia i Tecnologia de Postcollita, a càrrec de Pilar Colás i Iolanda Nicolau

La Setmana de la Ciència és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) que compta amb el suport d’institucions i entitats en l’àmbit de la recerca i de la disseminació científica. Més informació: https://setmanaciencia.fundaciorecerca.cat/frontend/home.asp