Jordi Recasens inicia el cicle de ponències del març de la Residència d’Investigadors amb una xerrada sobre malherbologia

Feb 24, 2022 | 0 Comentarios

L’investigador principal del grup de Protecció de Cultius d’Agrotecnio, Jordi Recasens, visitarà la Residència d’Investigadors per concebre la primera conferència del març en el marc del cicle de ponències: “SOS! AQUÍ LA TERRA. Desafiaments i reptes del Canvi Global”.

La ponència encapçalada amb el títol ‘Les herbes dels conreus. Afrontant els canvis amb resiliència’ es realitzarà el 7 de març a les 18:00 hores en format híbrid, presencialment a l’Amfiteatre de la Residència d’Investigadors a Barcelona i també telemàticament mitjançant una emissió en streaming a temps real.

Recasens parlarà del fenomen de les males herbes i del model d’adaptació que han constituït aquestes respecte a tres factors; els canvis associats als usos i maneig del sòl; la intensificació agrícola i la fragmentació del paisatge.

Aquest cicle de ponències l’organitza la Residència d’Investigadors, juntament amb altres entitats catalanes que contribueixen a la investigació científica com CERCA (Institució Centres de Recerca de Catalunya); la FCRI (Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació); el CSIC (Consell Superior d’Investigacions Científiques, Delegació a Catalunya); l’Agrotecnio (Fundació de Recerca en Agrotecnologia); l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries); l’IFAE (Institut de Física d’Altres Energies); l’ICIQ (Institut Català d’Investigació Química); el CVC-UAB (Computer Vision Center) i el CIMNE (International Centre for Numerical Methods in Engineering).